Room 11 Stadshotel in het centrum

Room 11 Stadshotel in het centrum

Op de Veenkade gelegen stadshotel Hotel Room 11 is een klein hotel met 10 kamers. Prachtig gelegen in het oude centrum van de hofstad, met de gezelligheid van de kleine terrassen aan de 17e eeuwse gracht en de prachtige Paleistuin net naast de deur; het is een klein juweeltje voor een kort of langer verblijf.

Haagse stijl

Hotel Room 11 is één van de weinige kleine hotels in het hart van Den Haag. Gelegen op de Veenkade op slechts 50 meter van de Paleistuin van het Paleis Noordeinde. Het oude centrum is op loopafstand; in het mooie Hofkwartier vind je gezellige terrasjes, uitstekende restaurants en cafés en leuke design-, ambachts- en kledingzaakjes.

Make-over 2020

In de zomer van 2020 heeft dit kleinschalige hotel een make-over gehad. De 10 kamers (6 tweepersoons en 4 eenpersoons) hebben een frisse uitstraling gekregen en zijn voorzien van alle comfort. Het ontbijt, parkeren en fietshuur is te regelen via het nabij gelegen Paleis Hotel.

Cultuur, winkelen en strand

Hotel Room 11 heeft de ideale ligging om Den Haag en de omgeving te verkennen. Er is een groot en gevarieerd aanbod van musea, allemaal op loopafstand. Een rondvaart door de grachten van Den Haag laat je de stad van een andere kant zien. Voor een heerlijke wandeling zijn het strand en de duinen van Scheveningen binnen 15 minuten per fiets te bereiken.

Meer informatie: www.hotelroom11.nl en ook 070-3624621

Veenkade 6, 2512 EE Den Haag