STEMMING VERLENGING BIZ en INTRODUCTIE NIEUW BESTUUR

STEMMING VERLENGING BIZ en INTRODUCTIE NIEUW BESTUUR

Beste Collega’s,

Na meermalig uitstel vanwege de lockdown is de officiële stemming voor de verlenging van de BIZ Hofkwartier nu echt in zicht. U kunt als ondernemer in het Hofkwartier stemmen over de verlening van de BIZ.

Vorig jaar zomer zijn alle ondernemers benaderd voor de informele draagvlakmeting. Hierna heeft de Haagse gemeenteraad op 25 november 2020 een positief besluit genomen over ons voorstel voor de verlenging van BIZ Hofkwartier. Met 63% van de stemmen voor de BIZ en een goedgekeurd BIZ-plan is de basis voor een nieuwe BIZ-periode gelegd.

De laatste stap is bijna aangebroken; tussen 3 mei januari en 21 mei is de officiële stemming. Uiteindelijk zijn wij, de ondernemers in het Hofkwartier, het zelf die moeten besluiten of we wel of niet de BIZ doorstarten voor een periode van 5 jaar. Met elkaar kunnen wij zorgen voor het succes van BIZ Hofkwartier. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar uw mening over de BIZ.

Graag horen wij uw ideeën en opmerkingen en hebben daarom een ‘inloop spreekuur’ gepland in het Paleis Hotel (Molenstraat 26).
Woensdag 5 mei van 17.00 tot 19.00 uur
Maandag 10 mei van 10.00 tot 12.00 uur
Kom gerust even langs; ook voor kennismaking en een gezellig praatje bent u van harte welkom – de koffie staat klaar. Mocht u op beide data niet in de gelegenheid zijn, maar toch iets met ons wilt delen dan kunt u een e-mail sturen naar: info@hofkwartier.biz

Hierbij stellen wij het nieuwe BIZ-bestuur aan uw voor:
Simon van Driel – technisch voorzitter
Jan van Eijk (Schoonheidsinstituut Jan van Eijk)
Marco van der Made (Fish Coast)
Karin van der Slot (Paleis Hotel)
Salome van Schie (Mae West Fashion)
Armand van der Geld (Café Momfer de Mol)

Wij hebben er zin in en vertrouwen op een fijne samenwerking met alle ondernemers.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur BIZ Hofkwartier