HOFKWARTIER DEN HAAG ORGANISEERT VOOR 2DE KEER OVERSTOCK DAGEN

HOFKWARTIER DEN HAAG ORGANISEERT VOOR 2DE KEER OVERSTOCK DAGEN

Op zoek naar net die ene bijzondere tas, het keukengerei dat je altijd al wilde hebben, bijzondere brocante of dat shirt voor je lief? Kom dan op zaterdag 12 november en zondag 13 november naar het Hofkwartier Den Haag. In de sfeervolle kronkelige straatjes achter Paleis Noordeinde vinden dan voor de tweede keer de Overstock Dagen plaats.

De mooiste schatten

Speciaal voor de Overstock Dagen duiken de winkels, horeca en andere ondernemers hun magazijnen en kelders in voor hun mooiste schatten. Galeries, designwinkels, juweliers, modeontwerpers, antiquairs, schoenenzaken, boekhandels, brillenzaken, modewinkels, vintagewinkels, café’s, restaurants, de beddenwinkel en zelfs het hotel en de Alliance Française openen hun deuren om hun ‘overstock’ aan te bieden voor de beste prijzen.

De leukste prijsjes

Tijdens de Overstock Dagen haalt het Hofkwartier Den Haag letterlijk en figuurlijk alles uit de kast. Modewinkels bieden samples uit eerdere collecties. Designshops en juweliers hebben bijzondere stukken. De brillenwinkel en sneaker store doen trendy modellen uit eerdere seizoenen in de aanbieding. Er zijn volop mode, accessoires, en vintage kleding.  Bij de kookwinkel vind je de demonstratiemodellen tegen aantrekkelijke prijzen en de wijnliefhebber wordt verwend met wijnen uit onverwachte landen. Of haal je hart op aan boeken uit bijzonder collecties in het Nederlands, Frans of Engels. Ook het etalagemateriaal en winkelinterieur gaat in de aanbieding. Behalve de overstock-aanbiedingen zijn er veel kortingen op de huidige collecties.

Heerlijke overstock-menu’s

Maar er is op 12 en 13 november meer te beleven in het Hofkwartier. Zo zijn er onder meer mini-workshops, proeverijen, activiteiten en kleine optredens. Restaurants, lunchroom en alle andere bijzondere horecagelegenheden die het Hofkwartier heeft, maken feestelijke hapjes en schenken lekkere drankjes. Speciaal voor de Overstock Dagen komt de horeca met overstockmenu’s en -aanbiedingen. Alle deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de weersbestendige overstock-doos in hun vlaggenmast of voor hun deur.

Meer weten?

Volg de Overstock Dagen op Facebook voor de laatste updates. Of volg het Hofkwartier Den Haag op Facebook en Instagram voor de laatste leuke nieuwtjes.

Voor meer  informatie kun je ook op de website van het Hofkwartier Den Haag kijken.