HOFKWARTIER DEN HAAG SCOORT TIJDENS DUTCH SUSTAINABLE FASHION WEEK

HOFKWARTIER DEN HAAG SCOORT TIJDENS DUTCH SUSTAINABLE FASHION WEEK

Duurzaam! Dat stempel kan het Hofkwartier met ere dragen. Van de 22 bedrijven die er in Den Haag dit jaar meedoen aan de Dutch Sustainable Fashion Week zijn er 10 in het Hofkwartier te vinden. En die duurzame modewinkels kun je allemaal bezoeken. Duurzaam Den Haag heeft speciaal voor de duurzame kledingweek een route samengesteld.

De EerlijkWinkelen Tour voert langs duurzame modewinkels in het Hofkwartier Den Haag. Een rondleiding ‘Shoppen’ terwijl je kennis opdoet over duurzame mode, waar je het kan kopen en hoe je het kan herkennen. Van van 8 t/m 14 oktober kun je elke dag deelnemen aan de duurzame stoproutes. De start is om 13.00 uur bij Duurzaam Den Haag Loket, 3e verdieping van de Centrale Bibliotheek aan het Spui (10 + 11 oktober zijn al vol). Aanmelden mag bij: karen@eerlijkwinkelen.nl, maar hoeft niet.

Deelnemers in het Hofkwartier Den Haag zijn in de Prinsestraat: BarettaHouse of Poems, UptownWWen, conceptstore ShoppingPrince. In de Molenstraat: LISTed. In de Papestraat: Michael Barnaart van Bergen en Mipacha. In de Jan Hendrikstraat: Royal Bamboo (klik op de namen voor een link naar de websites).

Wil je meer weten over de Dutch Sustainable Fashion Week. Klik dan op deze link.