OVERSTOCK DAGEN: SOCRATES DE KAT HEET U WELKOM!

OVERSTOCK DAGEN: SOCRATES DE KAT HEET U WELKOM!

Het is niet te geloven wat de zoektocht in kelders en magazijnen allemaal heeft opgeleverd. De winkels, ondernemers en horecazaken in het Hofkwartier Den Haag hebben een mooie buit te voorschijn gehaald. En die wordt verkocht tijdens de Overstock Dagen op zaterdag 12 en zondag 13 november as.

>> Foto: Socrates heet u welkom. De CEO (Cat Executive Officer) van de Filosoof in de Papestraat waar poëzie en wijn elkaar vinden.

De mooiste schatten voor spotprijsje

Twee dagen lang is het in het Hofkwartier Den Haag shoppen voor de mooiste schatten tegen de leukste prijzen. Zo worden collecties van eerdere jaren aangeboden met flinke korting, zijn er alleen die twee dagen speciale aanbiedingen in de deelnemende winkels, kun je met korting een fotoshoot bestellen bij een professionele fotograaf en zijn kerstartikelen of serviezen te koop voor spotprijsjes. Ook gaan showroom- en demonstratiemodellen van de interieur- of kookwinkel weg voor een prikje. De horeca doet servies, glaswerk, kookboeken en keukengerei voor bijna niets weg. Accessoires van voorgaande collecties van bekende Belgische modeontwerpers, zoals Dries van Noten, zijn te koop voor overstock-prijzen. Je vindt tijdens de Overstock Dagen ook bustes, paspoppen, stoffen en fournituren. Maar ook de leukste artikelen en attributen die zijn gebruikt voor etalages en winkelinrichtingen voor een habbekrats!

Genieten!

Geniet tussen het shoppen door van de heerlijkheden die de horeca speciaal voor de Overstock Dagen maakt, zoals curryworst met oerbrood, Indo-Franse macarons of een menuutje van een mooie ambachtelijke runderburger, zelfgemaakte frites, huisgemaakte mayonaise naar keuze en een biologische frisdrank of water.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan hier onder een selectie van de aanbiedingen. Tip: klik op de foto om naar de website te linken. Of lees: Overstock in de aanbieding, rode paskamerstoeltjes, windlichten en verse brownies. Je kunt ook het boekje downloaden met alle deelnemende zaken.