PARKROAD CAFÉ ELKE VRIJDAG LIVE VANUIT HAAGSE NOBELSTRAAT

PARKROAD CAFÉ ELKE VRIJDAG LIVE VANUIT HAAGSE NOBELSTRAAT

Elke vrijdagavond een radio-uitzending vol live muziek. Dat staat op het programma van het nieuwe Parkroad Café dat recent de deuren opende in de Haagse Nobelstraat. De radioshow streek na een verbouwing neer in het oude Hardans nadat de vestiging in Voorburg te klein was geworden.

Live muziek

De nieuwe muziekkroeg in het Hofkwartier Den Haag is een initiatief van Erik Kuylaars en Fred Zuiderwijk die ook het gelijknamige radioprogramma maken dat zich op oudere jongeren richt. De radio-uitzendingen vol live muziek komen voortaan ook uit het gloednieuwe Parkroad Café dat verder bands wil programmeren in de kelder. Het publiek kan de radio-uitzendingen en optredens bijwonen. Naar verwachting zal ook popjournalist en presentator Kees Baars binnenkort vanuit Parkroad Café zijn classic rock-programma ‘Downtown Café’ presenteren. Behalve dat zijn vanaf 5 januari 2017 spontane pianisten welkom om live te spelen. De piano staat klaar. (Tekst gaat verder onder de foto, red.)

 

Muzikaal mekka

Het Parkroad Café is het eerste radio-, muziek- en mediacafé van Den Haag, een ontmoetingsplek voor muzikanten. Ze kunnen er terecht om nieuwe cd’s te presenteren, optredens te geven of hun nieuwste opnamen achter te laten in een digitale jukebox. ‘Overal in het café komen koptelefoons, zodat bezoekers naar de muziek van hun keuze kunnen luisteren’, zei Kuylaars tegen Radio West. Volgens hem is zo’n ontmoetingsplaats ook wel nodig in de hofstad. ‘We hopen dat het een muzikaal mekka wordt hier.’

Parkroad Café is een onafhankelijke radioshow en elke vrijdag te beluisteren van 20.00 tot 23.00 uur via Radio West op 89.3 FM of via het internet. Het café is open van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 01.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.

>> Foto’s: Facebook Parkroad Café