IN DE MEDIA: L’EPICERIE DU PAPE EN HUG THE TEA

IN DE MEDIA: L’EPICERIE DU PAPE EN HUG THE TEA

Op bezoek in Hofkwartier Den Haag en kun je niet kiezen uit het uitgebreide aanbod aan winkels, boetiekjes, conceptstores, restaurants, lunchrooms, café’s of galerieën? Laat je dan leiden door een van de vier wandelroutes. Dat is de tip van de journalist die dat vorige week optekende in de De Telegraaf Den Haag.

Illustratief voor de vele ambachtelijke winkels waar de Telegraaf-verslaggever over schrijft is de foto van L’Epicerie du Pape in de Papestraat.

Klik op de afbeelding om de foto in de Telegraaf te bekijken of download hier de wandelroutes door het Hofkwartier Den Haag.

Hug the tea

Behalve L’Epicerie du Pape stond ook Hug the Tea in de spotlights. De zussen Claire en Lisa die de eerste Matcha-bar in Nederland runnen werden geïnterviewd door de Posthoorn. Eerder waren ze al te zien bij EditieNL op RTL4. In hun winkel in de Molenstraat/hoek Nobelstraat kun je terecht voor Matcha, theepoeder en een superfood omdat het veel antioxidanten en vitaminen bevat. Hug the tea verkoopt behalve Matcha ook andere Japanse theeën en maakt daar eigen thee-blends van met onder meer gember en jasmijn. Of geniet in de teabar van een kopje thee met bijvoorbeeld een Matcha-macaron erbij.

Foto boven: de Posthoorn.

 

 

Wil je  op de hoogte blijven alle leuke nieuwtjes? Volg het Hofkwartier Den Haag dan op FacebookInstagram of Twitter.