10 MUST DO’S TIJDENS DE OVERSTOCK DAGEN!

10 MUST DO’S TIJDENS DE OVERSTOCK DAGEN!

Koopjesjagers opgelet! In het Hofkwartier keren de ondernemers hun magazijnen en kelders ondersteboven voor de jaarlijkse Overstock Dagen op 18 en 19 november. Vergeten partijen, decoratiematerialen en andere verrassende producten gaan weg voor een habbekrats. Tien adressen die je niet mag missen!

Door Jasper Gramsma

#1 Pak aan!

Wie om z’n goeie goed verlegen zit, moet volgend weekeinde beslist een bezoek brengen aan PakkenFabriek. Daar gaat elk tweede pak namelijk gratis weg! Helemaal voor niks dus. Nop. Niente. Nada.
> Noordeinde 44

#2 In de Boonus

Bij Koffiebranderij Boon is de grote schoonmaak voorbij. En wat blijkt? Allerlei handige dingen voor de thuisbarista kunnen voor een zacht prijsje weg, zoals melkkannetjes en jute koffiezakken om creatief mee te klussen.
> Prinsestraat 114

#3 Reisboekenramsj

De beste reisboekenwinkel van Den Haag is ook van de partij! Stanley & Livingstone doet alle beschadigde boeken in de ramsj. Daarbovenop krijg je bij elke aankoop het boek ‘Malawi in de voetsporen van dr. Livingstone’ cadeau.
> Schoolstraat 21 

#4 Waar rook is, is voordeel

Nieuwkomer dit jaar is het onlangs geopende barbecuerestaurant Smoked. De vorige eigenaar van het pand heeft een partij pils laten staan en daarvan kun je het hele Overstock weekend profiteren: een biertje kost slechts één euro!
> Torenstraat 49

#5 Markante maquettes

De opvallendste deelnemer is misschien wel Scala Architecten. Het bureau is afgestoft en naast archiefbakjes en overtollige kantoorbenodigdheden kwamen er oude maquettes tevoorschijn. Dat zijn pas unieke koopjes!
> Oude Molstraat 36

#6 Oude bokjes

Vintage is het sleutelwoord bij Eetcafé de Bok tijdens de Overstock Dagen. Hun uitstalling bestaat uit oude elpees met muziek in allerlei genres, Nederlandse en Engelstalige tijdschriften een kist vol tweedehands boeken. Uitzoeken maar!
> Papestraat 36

#7 Blinkende buitenkansjes

De kelder van Emma Jewels & Strass bleek een schatkamer te zijn vol glimmende pleetzilveren kandelaars, theepotten en wat dies meer zij. Al met al een hele tafel vol en die móét leeg, dus grijp je kans!
> Molenstraat 22

#8 Via de achterdeur

Berlage Kantoor & Kado zet letterlijk de achterdeur op een kier voor een ‘garage sale’ van onder meer kaartenmolens en showmodellen van exclusieve producten die voor een miniprijs óf ludieke ruil van eigenaar wisselen.
> Prinsestraat 1-3 

#9 Hashtag NoFilter

Naast zijn passie voor koffie heeft Jack van koffiebar Filtro een liefde voor fotografie. Het werk dat op de 18de en de 19de te bewonderen is, hangt daarna wellicht voor de helft van de normale prijs bij jou boven de bank?
> Papestraat 11

#10 Krakende korting

Als je helemaal moegestreden bent van het koopjesjagen, besluit je je dag bij Schoonheidsinstituut Jan van Eijk. Daar krijg je zaterdag én zondag namelijk een rug-/schouder-/nekmassage voor slechts € 17,50.
> Molenstraat 33a

En er is nog veel meer! Bekijk hier het boekje en houd voor updates van het programma het Facebookevenement in de gaten.

Overstock Dagen 2017, zaterdag 18 en zondag 19 november van 11.00 tot 17.00 uur. Openingstijden van individuele deelnemers kunnen afwijken.

Op de hoogte blijven van alles wat er in de buurt gebeurt? Volg Hofkwartier Den Haag dan op Facebook of Instagram voor alle updates.