HOTSPOTS IN HOFKWARTIER DEN HAAG #2: WWEN IN DE PRINSESTRAAT

HOTSPOTS IN HOFKWARTIER DEN HAAG #2: WWEN IN DE PRINSESTRAAT

Shirts of overhemden met aparte prints, gemaakt in een oplage van 99 stuks die nog eens zijn genummerd ook. Daarmee zijn de shirts van BB-Chum die WWen in de Haagse Prinsestraat verkoopt op z’n minst bijzonder te noemen.

Althans dat vindt Jolinda die er enthousiast over schreef op haar blog Missforty. Hoezo geen dertien in een dozijn?, vraag ze zich daarin af. Al moet je natuurlijk wel je shirt met favoriete print direct meenemen. Want door de gelimiteerde oplage is op natuurlijk wel op, aldus de blogger die ook nog praktische tips geeft: de overhemden zijn van 100 procent katoen en makkelijk te strijken.

Lees hier de blog: zoek je een leuk en uniek overhemd voor hem? Kies voor kleur!

Foto: de overhemden en shirts voor mannen die WWen verkoopt zijn kleurrijk en hebben opvallende prints (foto WWen).

Een anders-dan-anders-winkel

De collectie van WWen is een verrassende mix van dames- en herenkleding, tassen, schoenen en sieraden. Meestal kleurrijk en vaak met prints die bijna altijd opmerkelijk zijn. Geen wonder dat het credo van eigenaar Wendeline is: ‘less is bore’. In haar winkel  in de Prinsestraat in Hofkwartier Den Haag ook bijzondere cadeautjes en leuke hebbedingen. Wekelijks komen er nieuwe aanwinsten binnen die winkel steeds opnieuw een originele en frisse uitstraling geven. Beslis wel snel over je aankoop, is haar advies. ‘Want wat er is hangt in de winkel.’ Als de items zijn verkocht, wordt de collectie weer met andere kleurrijke en bijzondere stuks aangevuld. ‘Maar dat maakt WWen juist tot een unieke winkel’, vinden de klanten. ‘Elke week weer anders, een anders-dan-anders-winkel en ook nog eens heel betaalbaar.’

>> Foto’s: Wekelijks komen er nieuwe aanwinsten binnen de  de winkel steeds opnieuw een originele en frisse uitstraling geven (foto WWen).

Meer weten?

Wil je meer weten? Kijk dan op de website of volg WWen op Facebook of Instagram. Wil je  op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes in Hofkwartier Den Haag? Volg dan de updates op FacebookInstagram of Twitter.