ONTDEK HOFKWARTIER DEN HAAG MET GIDS LEUKETIP

ONTDEK HOFKWARTIER DEN HAAG MET GIDS LEUKETIP

Een historische wijk die even hip en trendy als Frans is. Dat is in een notendop het Hofkwartier Den Haag, ingeklemd tussen Paleis Noordeinde en de Grote Kerk.

Ga ook op ontdekkingstocht. Geniet van de eeuwenoude gebouwen, de groene Paleistuin, struin door de kleine kronkelige straatjes met het gevarieerde winkelaanbod, onderbreek voor een heerlijke lunch of sluit de dag af met een dinner in een van de talrijke restaurants. Het Hofkwartier Den Haag is even afwisselend als verrassend.

Foto: Tijdens het Festival des Primeurs is er ook op de Veenkade een Lenteplein met activiteiten op en rond het water.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de afbeelding, download de gids van LeukeTip en beleef het allerleukste van dit gebied dat veel weg heeft van het Parijse Quartier Latin en Montmartre.Blader ook door de andere gidsen voor:
Een uitmuntend dagje Den Haag
Een waanzinnig dagje Den Haag
Een heerlijk dagje Den Haa
Een buitengewoon dagje Den Haag
Een ultiem dagje Den Haag

Wil je je eigen gids maken? Ga naar de website: www.leuketip.nl/dagje/den-haag en klik op de plus om je favoriete adresjes toe te voegen. Is je gids klaar en wil je ermee op pad? Download en print de kaart of gebruik je gids op je mobiele telefoon.

Wil je  op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes in Hofkwartier Den Haag? Volg dan de updates op FacebookInstagram of Twitter.