HET HOFKWARTIER RUIMT Z’N MAGAZIJNEN OP!

HET HOFKWARTIER RUIMT Z’N MAGAZIJNEN OP!

De kelders en magazijnen van de winkels, hotels en horeca in het Hofkwartier zijn overvol, dus wordt het weer tijd voor de jaarlijkse Overstock Dagen. Grijp op 10 en 11 november je kans om oude collecties, winkelmaterialen, serviezen en nog veel meer voor een prikkie op de kop te tikken! Een greep uit de aanbiedingen.

Geheim adres

WWen biedt een mix van kleding, accessoires, gifts en gadgets voor vrouwen en mannen. Hét adres voor bijzondere en duurzaam vondsten. Tijdens de Overstock Dagen krijg je alle tijd om te snuffelen en te graaien tussen waanzinnige spullen voor hele kleine prijsjes. Kleurrijke jurkjes en rokken, vesten, overhemden en shirts al vanaf tien euro! Je zou er hebberig van worden…

Prinsestraat 70

 

Via de achterdeur

Ook elk jaar trouw van de partij is Berlage Kantoor & Kado, al meer dan honderd jaar leverancier van hoogwaardige kantoorartikelen en fraaie tassen en lederwaren. De Overstock Dagen zijn het moment om spectaculair geprijsde lederen tassen van Hollandse merken als Saccoo, Beardesign en Myomy te scoren. Maar ook alle laatste exemplaren van cadeau-artikelen en ander leuks gaan voor een habbekrats weg!

Prinsestraat 3 (magazijningang)

Alle glazen verzamelen!

Op zondag 11 november doet café Huppel the Pub ook mee aan de Overstock Dagen. Vanaf 12.00 uur gaan allerhande overtollige bierglazen in de verkoop voor een zacht prijsje. Het moment dus om je verzameling uit te breiden of zelfs compleet te maken!

Oude Molstraat 21

Sample Sale

De jurken van ontwerper Michael Barnaart worden gedragen in zowel het NOS Journaal als in de Tweede Kamer. Inmiddels zijn verschillende collectiestukken in (inter)nationale musea tentoongesteld. De collecties zijn in Nederland geproduceerd met zorg voor het milieu. In de winkel wordt plaats gemaakt voor nieuwe ontwerpen, daarom krijg je 10% extra korting op de afgeprijsde ontwerpen van de vorige collectie en unieke samples uit het archief. Maat 36 tot en met 44 zijn verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Papestraat 1B

En er is nog veel meer! Bekijk het boekje en houd voor updates van het programma het Facebookevenement in de gaten.

Overstock Dagen 2018, zaterdag 10 en zondag 11 november van 10.00 tot 17.00 uur. Openingstijden van individuele deelnemers kunnen afwijken.

Op de hoogte blijven van alles wat er in de buurt gebeurt? Volg Hofkwartier Den Haag dan op Facebook of Instagram voor alle updates.