NIEUWE GIDS VOL LEUKE ADRESSEN IN HET HOFKWARTIER

NIEUWE GIDS VOL LEUKE ADRESSEN IN HET HOFKWARTIER

Wandelen in haar eigen stad, dat is iets waar de burgemeester van Den Haag, Pauline Krikke, heel blij van wordt. Het kon dan ook niet anders dat aan haar het eerste exemplaar van de nieuwe time to momo miniguide met onder meer leuke adressen in het Hofkwartier overhandigd werd.

De burgemeester nam dinsdag de eerste miniguide in ontvangst in het sfeervolle boutique hotel Indigo op het Noordeinde. De minigids is onderdeel van de ’time to momo’-campagne, waarbij Den Haag de stad van de maand november is.

Locals

November is de maand voor inspiratie voor de komende feestdagen en daarom ook het moment om stedentripliefhebbers te trakteren op deze 24 pagina’s vol bijzondere tips. De gratis miniguide neemt de bezoeker aan de hand mee naar bijzondere plekken met een verhaal – de parels van de Binnenstad Den Haag. De route loopt langs 38 locaties door de Denneweg, Noordeinde, Hoogstraat en het Hofkwartier De adressen variëren van plekken om leuke dingen te doen, suggesties voor goede bars of restaurants en adresjes van bijzondere en exclusieve winkels. Zo kom je op tal van plekken waar locals graag komen en die je als bezoeker het gevoel geven echt thuis te zijn in de Binnenstad Den Haag.

MoMo route
De miniguide is een oplage van 32.000 stuks gedrukt en vanaf donderdag 1 november gratis verkrijgbaar bij de AKO, Bruna en ANWB winkels in het land. Daarnaast is de miniguide verkrijgbaar in de boekhandels in Den Haag en omgeving en ligt deze ook klaar voor hotelgasten in de Hofstad. Ook kan de route gedurende de maand november gratis gedownload worden via de time to momo-app en webshop.

Meer informatie: www.timetomomo.com