THE HAGUE FASHION WEEK

THE HAGUE FASHION WEEK

POP-UP tentoonstelling: MULTI Color in Venduehuis Den Haag

Tijdens de jaarlijkse Haagse mode week gaat het Venduehuis een samenwerking aan met het Kunstmuseum Den Haag die belangrijke stukken uitleent van de modeafdeling, en kun je er stukken bezichtigen van bekende en minder bekende modeontwerpers, zoals Peter George d’Angelino Tap, Michelangelo Winklaar, Frank Govers en Yamuna Forzani.

THE HAGUE FASHION WEEKEND

Het doel van The Hague Fashionweek is om een ​​podium te creëren en begeleiding te geven aan nieuwe creatievelingen. Er zit veel talent verborgen maar weinig ruimte voor het podium die ontwerpers van mode en textiel, en aanverwante beroepen zoals: modefotografen, sieradenontwerpers etc. goed kunnen gebruiken om te laten zien wat ze kunnen en hopelijk een plekje te veroveren op de moeilijk door te dringen modemarkt. De Fashionweek biedt dat met mode-evenementen, -shows, -tentoonstellingen, -workshops en samenwerkingen met bekende merken en culturele plekken.

Samenwerking

Samenwerking en diversiteit zijn twee sleutelwoorden op dit creatieve mode-evenement: Tijdens modeshows in The Student Hotel (op zaterdag 26 september) laat Haags modetalent zien wat ze in huis hebben: van couture tot streetwear komt voorbij. Deze shows zijn toegankelijk voor een klein publiek. De shows zijn ook te volgen op de LED trap van Spuimarkt aan de Grote Marktstraat. Op zondag zijn er creatieve mode-workshops in Madurodam en bij het Filmhuis kun je terecht voor een modedocumentaire.

Van 25 tot en met 27 september is de expositie in het Venduehuis geopend op vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 18:00 uur en op de zondag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

De entree is gratis; je dient wel een ticket te ‘kopen’ om een tijdslot te reserveren via www.thehaguefashionweek.nl

Op de hoogte blijven van alles wat er in de buurt gebeurt? Volg Hofkwartier Den Haag dan op Facebook of Instagram voor alle updates.